WEE GALLERY Nursery friend – Alligator

27,50

 

Een prachtige knuffel voor in de wieg of het bedje van je kind.

2 op voorraad

Beschrijving

Wee Gallery Nursery Friend Alligator

Een prachtige knuffel voor in de wieg of het bedje van je kind. Deze Wee Gallery Nursery Friend is geprint in het zwart wit, zoals we gewend zijn van Wee Gallery. De achterkant is zwart-wit gestipt. Het kussen is gemaakt van biologisch katoen en prachtig afgewerkt, echt een aanwinst voor de baby- of kinderkamer! De Wee Gallery Nursery Friends zijn er in 4 verschillende varianten: Lion, Penguin, Giraffe en Alligator.

Wee Gallery Kussen van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen

De Wee Gallery Nursery Friends zijn allemaal gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en daarmee niet alleen zachter dan reguliere katoen maar ook gegarandeerd vrij van nare stoffen die je niet in direct contact met de huid van je baby wilt hebben. .

Wee Gallery

Wee Gallery is een echt familiebedrijf; Surya en Dave Punto én de kinderen zijn allemaal betrokken bij het ontwerpen en testen van de producten. Moeder Surya is grafisch ontwerpster en vader Dave is leraar. Na de geboorte van hun zoon hebben ze zich verdiept in de ontwikkeling van baby’s. Toen zij ontdekten dat baby’s zich het meest aangesproken voelen tot de gezichten van hun ouders én tot figuren in zwart-wit, ontstond het idee voor de Wee Gallery kaarten. Wee Gallery streeft ernaar minimale verpakkingen te gebruiken en alles biologisch afbreekbaar te houden. Ze gebruiken voor hun kaarten gerecycled karton en soya inkt.

Materiaal: 100% biologisch katoen
Eigenschappen: GOTS-gecertificeerd
Geproduceerd in: India
Kleur: wit met een zwarte print en groene details
Leeftijd: 0+

Andere suggesties…